Τραγουδιστησ Κοκαινη : Ο Νότης Σφακιανάκης : Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη.

Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη.

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα . Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην .

Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται.

Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη.

Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην .

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, .

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην .

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα . Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης.

Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα .

Τραγουδιστησ Κοκαινη : Ο Νότης Σφακιανάκης : Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη.. Το κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον… dealer και βραχάκια κοκαΐνης. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής στη νίκαια για κοκαΐνη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, .